Το «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΛΑΜΠΡΟΥ» Ιδρύθηκε το 1978, πέντε χρόνια μετά την είσοδο στο επάγγελμα (1973) του Ιδρυτή του, ως Ασφαλειομεσίτη.

-Μισό αιώνα αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

– Μισό αιώνα σταθερής & άψογης Συνεργασίας, με τις μεγαλύτερες και ποιο αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρίες του κόσμου: MetLife (METROPOLITAN N.Y)-AIG – ALLIANZ – ARAG.

-Μισό αιώνα στην υπηρεσία των ασφαλισμένων, με εξειδίκευση στον Κλάδο Ζωής & Υγείας, αλλά και μεγάλη εμπειρία σε όλους τους Ασφαλιστικούς Κλάδους .

-Με Ελεγχόμενο, προσωπικό πελατολόγιο, στα πλαίσια των δυνατοτήτων για άριστη εξυπηρέτηση.

– Με ασφαλισμένους κυρίως στην Αθήνα – Αττική, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

– Πολύχρονη συνεργασία με τα συνδικάτα των LLOYD’S , μέσω των εδώ εξειδικευμένων εκπροσώπων τους.

-«KARAVIAS underwriting agency » – « DAES LONDON MARKET INSURANCE». -Νέες Συνεργασίες – «INTERLIFE Θεσσαλονίκης» – Εταιρία Victory

-Η Επιχείρηση είναι ενταγμένη, στο πρώτο & πρωτοποριακό Συνεργατικό Σχήμα της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης: «ΠΑΝΟΡΜΟΣ ΣΥΝ . ΠΕ» & από τα Ιδρυτικά Μέλη του Συνεργατικού Σχήματος. Δεν λειτουργεί πελατοκεντρικά, αλλά ανθρωποκεντρικα, οι ασφαλισμένοι μας είναι πρώτα ΑΝΘΡΩΠΟΙ , μετά ΠΕΛΑΤΕΣ, Χτίσαμε την αξιοπιστία μας σκαλί- σκαλί και χάρη στην Επαγγελματική μας εμπειρία και εντιμότητα, δεν μας ακούμπησε η δεκαετής οικονομική κρίση, ούτε η καραντίνα του Κορωνιού. Είμαστε εδώ, στην υπηρεσία των ασφαλισμένων μας και συνεχίζουμε, με αισιοδοξία και πίστη, σε αυτό που κάνουμε ,που δεν περιορίζεται μόνο στην αυτονόητη επαγγελματική μας υποχρέωση, αλλά με ευαισθησία, συμμετέχουμε ενεργά, σε όλες τις δραστηριότητες, που έχουν να κάνουν με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.